me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

06 January 2012

tak tenang~~

harini..... ati aku xtenANG... aku risau sgt pasal budak kecik 2...  baby stil lg xsedar kn dri.... msuk arini...baru 10 ari die tengok dunie.... besar nye dugaan yang die harus lalui... aku berharap sgt..baby kuat... kuat mcm mule2 dulu... time kes along pendarahan dlu.. aku ingat ag... time 2...cuti sem..aku keje n duk ngan along....dr ckp... lau baby kuat... die akan stay kat rahim along..lau baby x kuat..baby akan trun n along keguguran..but time 2... baby kuat.. sampai la ari ni... Allah dah penah uji baby n my sis sekali... sekarang ni...Allah uji baby n my sis lg... hopefully..baby pun akan tetap kuat gak... baby.. dunie ni sgt indah..penuh warna warni..baby kene kuat tuk jd dewasa n lihat keindahan dunie...

 
orang cakap... allah akan selalu uji org yang die sayang.... sume 2 betul... buat mase sekarang ni..ape yang aku mampu buat cume berdoa dri jauh.... cume allah je tau pe perasaan aku sekarang.... im thinking of my sis. she is the only sister that i have..n everything happen to her also akan buat aku yang kat sini terase..... to my sis... ape pun dugaan yang terjadi.... hope along akan sentiase tabah... setiap ape yang terjadi 2..pasti ny ade hikmah disebalik nye... cume..untuk menempuh sesuatu dugaan 2... its depend on that person.... jdkan ati 2 sebesar kolam...so sume nye akan dpt kite harungi dengan tenang.... percaye la.. dulu..satu hari dulu.. aku pernah mengalami.....satu lg yang aku sedih kan... aku cume nak someone tuk aku bercerite..tuk aku kongsi... tp sekarang..aku sedar...rupe nye aku keseorangan... tp xpe la..kite kene pkir positif..mungkin jugak...skarang ni..bukan mase yang sesuai tuk aku kacau sume2.. bab besok nak pekse.... sume tengah serabut pkir sal exam... aku lak sibuk2 nak serabutkan pale diorang ngn cite aku.... hahaha...bodoh kan aku... xpe la... akhir nye... tuk aku luahkan ...tuk aku hepikan ati aku... blog is the best way... sentiase ade tuk jd peneman aku time aku ase sedih....hepi ke..hape2 pun lah... cume kisah die da berubah.. x mcm dulu lg.... but i luv all the moment yang dulu2.. yang aku xboleh dpt kan sekarang ni...:( yang aku cume boleh buat..just bukak post2 aku yang lame..yang mane..banyak ny kenangan yang aku xkn penah lupe sampai bile2.... 
baby farhan~~ i luv u so much... even saye tau kamu x bace post ni... tp saye harap..mereka2 yang terbace post ni.... xkesah sape2 pun.. same2 la kite berdoa tuk baby farhan... die terlalu kecil tuk menghadapi sume ni sorang diri....  moge kamu cepat sembuh baby farhan... amin...:) * senyum lah sume... sebab senyum akan menghilang kan rase sakit.... trust me n apply it... :) u will never regret..:)

5 comments:

Ismiey Iz said... [Reply to comment]

be strong ... moga Allah kuatkan hati baby supya sihat .. kte doakan yg tebaaik utk sis n baby ,....

teko_milo said... [Reply to comment]

so sad..TM doakan baby farhan akan sihat seperti baby2 yang lain.semoga dia diberi peluang utk menghirup udara dunia ini dan melihat keindahan ciptaanNYA..sama2 kita berdoa utk anak kecil itu..InsyaALLAH..

zuera said... [Reply to comment]

@Ismiey Iz tq kak izzah...

zuera said... [Reply to comment]

@teko_milo tq TM...zue pun harap2 mcm 2 jgk...:)

Haw said... [Reply to comment]

insyaAllah klu dah rezeki takkan kemana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...