me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

09 November 2010

seks lg...

aduh..lemah2..aku pun x tau nak habaq lagu mne da...hermm..
kompem ade pny bnde2 cmni...
td aku sgje la tgk kat stats...
n ni la aku jmp kat search keywords...err......
 



er...nak tau cite sal seks sepupu aku ke??
maap la..
aku x penah ty lak..
diorg pnh buat seks ke x..
opss....terlmpau x aku??hehhehee...
tp klu korg nak aku bukk cite sal spupu kwn aku...haaaaa..
2 bleh kot..
bknaan bnd yg sme..tp lebih extrem..
hahaha..
mule la 2...xde pe la bnr ny,,,..
t aku nk cite sal spupu kwn aku.....dgn cinte trlarag diorg...tp last2..da kawen n de ank da pun..
tuk pgtahuan korg..
si watak pompuan ny..bawah aku staun..
dah2..
kre sndri..

er..leba seks 2 plk..aku xtau la..
pe la diorg nk cri bnr ny kn...
pasal seks lebah+bee ke??

skng xnk cite ag..
hehehe..
tgu da de feel..bru aku bukak...
wait2 n jgn lupe bce ye..
jus 4 fun....
 :p

13 comments:

suzie rahman said... [Reply to comment]

adeh33..seks dlm hidup mmg xpnh lari jauh..berdepek aje dik

zuera said... [Reply to comment]

@suzie rahman huhuhu..tau xpe kn..mmg xley lri r....
budk2 kecik pn da tau sume bnde ni..lg la plk..mreke ygda besa2..

Kenzo@MrConteng said... [Reply to comment]

yup! semalam pon tgk kt stats ade psl pornstar~ adess! ni mesti gara2 entri Pornstar Amerika berlakon cerita hantu ni.. hehe

zuera said... [Reply to comment]

@Kenzo@MrConteng biase r 2 conteng..mmg xley lari puny..huhuhuhu..

kakyong said... [Reply to comment]

susah nak faham n3 u ni.. byk benor shorform sms... ;)

http://www.kakyong.com

zuera said... [Reply to comment]

@kakyong ye ke??thnks kak yong tuk tguran..t zue perbaiki..hehehhe...

Haw said... [Reply to comment]

nape kat aku nyer sokmo kosong.. kengkadang je ada.. itu pun max 2 keyword.. err! menda ni sebenarnya apa? masa bila dia appear kat stat?

zuera said... [Reply to comment]

@Haw
er..die muncul bile de org yg search keyword 2 la syg....huhuhuhu..

NuR 'aQiLaH said... [Reply to comment]

blog cheq pon penah search keyword "skodeng pepet awex betudung" haha

zuera said... [Reply to comment]

@NuR 'aQiLaH haha..2 bab da gersg r 2 kot..mmg xley bla..

Nur Fannun said... [Reply to comment]

baru ni dpt keyword search askar lelaki terlanjang..tu pun nk tau..pe ar

zuera said... [Reply to comment]

@Nur Fannun mcm2 la diorg ni...

sabree hussin said... [Reply to comment]

ada k story pasal seks tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...