me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

23 November 2010

er...cikgu syida??

er.....
spe x kenal CIKGU SYIDA??
spe2??
aku kompem..mst sume knl an...
ye r..
da heboh s2 dunia psal die..
agak ny la..
buat video versi die sndri kat youtube..
mmg brni gile kot......aku pun x tau r die ni ape..
bukan ape r..die 2 bwak name cikgu kt dpn...tp..btul ke die ckgu??klu cikgu..npe die bkelakuan cmni??mgkn tul die nk release tension or ni cre die nak enjoy..tp.....
herm..enth la..
mls jgk nk komen pnjg2..
bab aku tau...ade antre korg2 ni sokong die...
dah2..
bnr ny..
aku jln2 td..kt blog kak nadia..
tnampakla..pasal cikgu syida ni.....2 yg trus tertrik lg mnrik nk tulis entry ni ha...
da mcm2 tul aku dgr sal cikgu syida ni..ade yg suke..ade yg benci.mnyampah..mcm2 lg la..
penah sekali 2..aku tebace de org kate cikgu syida ni sebenar ny lelaki....
herm..uuu
no komen la..
actually..aku respek kat cikgu ni..bab die brani tuk tunjuk kn dri..respek bab die brani je la...
tp..nme yg die bwk 2..buat kn x sdap mate nk pndg....cikgu kan suatu yg mulia....
huhuhuhuu...


er..ape kat idung die 2??
cikgu syida de fan page kat facebook..tgok ni..


mmg ramai gak minat ngn cikgu syida ni....da mencecah 6k dah hah...
huhuhuhu..
klu tgok tul2...mmg pandai jgk cikgu syida ni wat memek muke..
aku suke ke???entah la..kadng2..tgok..enjoy jgk...
hehhee...

P/s: setiap org de cre tersendri tuk hepi kn dri sndri..
setiap org pun..ade pemikiran masing2....
de yg suke..de yg x...
2 sume tepulg kt dr sndri..
jgn d sbb kn bnde ni sume..
kite yg len2 bgaduh sesme sndri plk ye....



8 comments:

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

haha~ macam2 la dgn ckg syida tu~ haish~ =_='

chairooL ruLez said... [Reply to comment]

hahahhaa...cikgu sengal kt youtube!! macam X&#%#$#!@@#! jer dye miming lagu.,...cerh!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

dh tgk clip video nih..
mmg sengal, lawk thp cipan..
leh ilang stress..
lantak ko la cikgu shida, asal ko epi sudah.. hihihihi.. =)

pearl said... [Reply to comment]

level cikgu nih ada 2, cikgu sek rendah and cikgu sek menengah. Cikgu sek menengah memang nampak tak semenggah, sbb anak murid nye muda remaja, tapi berbeza ngan cikgu sek rendah. mereka biasa bergaul dgn kanak-kanak. so untuk lebih dekat dgn kanak-kanak, mesra kanak-kanak, itulah dia cikgu syida......
mungkin sbb kita bile sebut cikgu, terbayang cikgu kita yang skema, kene ikut rule, cikgu zaman menengah. tapi pasti ada cikgu yang giler-giler kat skolah kan.

AinnalinaRamdzan said... [Reply to comment]

Salam perkenalan ,

Setuju dgn awak. Kalo nak wat lawak sklipun, adalah lebey baek die gugurkan title 'cikgu' die tu. Sbb nila setitik, rosak susu sebelanga. hehe

Neway, if ada kelapangan, jom singgah ke blog AnakDaraDen n be my follower. I da follow u.hehe

http://whenmyheart-speak.blogspot.com/

Sempoi Guy said... [Reply to comment]

dia cikgu mengajar mata pelajaran apa??

zuera said... [Reply to comment]

thank sebab setuju...

zuera said... [Reply to comment]

xpati tp yg tau die ajar sekolah rendah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...