me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

11 December 2012

11/11/2012~ love you more..

assalamualaikum...
huh.. harini.. adalah 11/12/2012..

so.. ni bermaksud dah genap sebulan si Encik Pakwe berumur 24tahun.. eh.. kenapa 24?? bukan zura baru 21 ke?? hah.. persoalan biasa.. and jawapan yang tulus ikhlas dari aku adalah kerana aku suke mereka yang lebih matang n cumil..(*ops..) .eh.. tp bukan la matang yang sampai org umo 30 tahun pun aku x kesah.. maksudnya mereka yang boleh membimbing aku la.. yang boleh bersabar ngn karenah aku ni... sebab aku tau.. aku ni jenis yang keras kepala sikit... [link] tp secara jujur nya... sifat kebudak-budakan Encik Pakwe adalah lebih banyak dari sifat matang die.. and this make him look so manje instead of matured.... hahhaa.. love that so much..
alhamdulillah.. ni merupakan birthday kali ke 6 yang disambut semenjak berstatus Encik Pakwe and cik Makwe... more detail boleh tengok kat gambar bawah ni...mudah2an dpanjangkan jodoh... ( * really hoping that he is the right person that propose me for being his wife) aharks.. tinggi angan2 ko kan zura.. kita hanya mampu merancang.. yang menentukan adalah Allah... mudah2an... <3


 banyak da pahit manis yang kitorang lalui.... kata2 yang menyakitkan dari hamba Allah yang PHD..(yakni mereka yang jeles) , jarak yang berbatu2 memisahkan kami(N9-terengganu) , tempat belajar yang jugak berbeza walaupun same2 amik Ijazah..( UUM-UPM) dan pelbagai dugaan lain yang boleh mengacau bilau kan hati kecil aku.. ( * opkos la pasal perempuan2 yang xpaham bahasa or sengaja buat2 xpaham yang Encik Pakwe ni da berpunye.. haish.. ) ok.. jeles tu kan tanda sayang kan... :) da jadi lumrah kehidupan seorang wanita( gadis) mempunyai hati yang sangat lembut dan mudah merajuk.. dan juga mudah cemburu.. sama la jugak macam aku... normal la.. normal.. tak payah nak pertikai kan....
 tp hari ni.. bukan pasal tu yang aku nak cerita....
birthday kali k6 ni adalah kali pertama kitorang sambut bersama2.. maksudnya aku and Encik Pakwe berada di tempat yang sama.. di KL..hah ko... selama 6 tahun kitorang bersama.. ni la sambutan birthday yang aku rasa sangat bermakna sekali.. yakni.. menyimpan pelbagai cerita gembira yang ingin aku sematkan dalam blog aku ni.. sangat owshem ok... eh.. tahun lepas.. 11/11/2011 pun owshem jugak..
He is coming to KL and we celebrate his birthday here.... thanks jugak to my sister... bab menSuggest kan tempat untuk kitorang berjalan2.. hehee.. tq2.. Zoo negara pun OK jugak... (*dalam hati loncat2 sebab dapat pergi ... First time datang ZOO.. and the most valueable memo is IM GOING TO ZOO WITH HIM(Encik Pakwe...)




my sister and her husband
sister and husband je ke?? adam mane?? eh.. opkos la si adam yang cumil 2 ade.. tu die.. cenonit kecik yang sangat cumil.. yang duduk dalam stroller ala2 gaya bos besar yang tengah penat sangat.. (*padahal.. tukang tolak stroller.. ade 4 orang.. termasuk la jugak Encik Pakwe.. ) Demand la bos kecik ni...
My lovely ADAM FARHAN
hah.. to many things to share.. da dekat pukul 12.. entry ni mesti dipublish harini jugak(11/12/2012) ok.. bersambung next entry.. bye..


P/s : Harusla ade gambar Encik Pakwe ngan Cik Makwe.. xnak la tunjuk muka.. malu.. hahhaa..:P bersambung next entry... :) owshem sangat Encik pakwe yang da makin bertambah berisi ni.. haaaaaaa...... same goes to myself also.. :(

1 comments:

Nur Faie said... [Reply to comment]

Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...