me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

04 November 2012

genting higland~

never forget this moment... saat ni lah.. dimana titik permulaan untuk kami.. alhamdulillah.. kerana adanya trip ke genting ni.. membuatkan segalanya bertambah baik... bersyukur sangat... mudah-mudahan, ni permulaan yang sangat baik bagi kite.. :) setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya yang tersendiri... so... belajar untuk menerima dan insyaallah.. evrything will be better soon.. :)
nothing to say..:)
mase ni tengah tunggu bas nak ke genting cabel car... pagi2 lagi kami sume da tercongok kat stesen bas 2. las2... sempat pekene nasi lemak 2.0 suda.. lame gile!!
dalam kepala time ni memang da ingatkan permainan yang banyak kat genting tu.. almaklum la.. aku x penah lagi naik atas tu.. jadi.. ni kiranya first time ever lah... excited die.. Allah n aku je sendiri yang tau... muke je steady.. tapi dalam hati da terkinja-kinja macam budak kecik, loncat-loncat sambil nyanyi lagu .. tp ni dalam hati je la.. kang lau terkinja-kinja betul2 kang... jadi gedik pulak nanti...
dalam kabel car...
nampak je senyum2.. aku ni.. walaupun da pernah nek cabel car kat langkawi dulu.. gunung mat cincang ke hape namanya.. aku pun x ingat... bile naik cabel car ke genting ni.. kecut jugak kot perut ni... adoi... nak berak, nak kencing... datang belumba-lumba macam nak kene sepak je...
water splash!!!!
 banyak2 permainan.. water splash ni la yang aku paling gerun sekali... aku sebagai pelajar mechanical tahu lajugak serba sedikit pasal safety and something yang ade kene mengena dengan inertia, fizik.. sume bagai...
gile.. bagi aku.. permainan ni la yang paling x secure... ape tidaknya.. kite cume pegang pade besi tepi tempat duduk and just ade satu tempat safety kepala.. xde tali pinggang or anything else... gile!! sumpah.. lau pegi lagi sekali.. xnak aku naik ni lagi... memang betul2 gerun!!

hepi lagi time ni bab tak sampai lagi part kemuncak...
fuh... tahap berdebar aku.. rasanya dah 150% extra... xmo da lepas ni... last sekali.. kitorang kelua dengan lencunnya..
xde la lencun sangat.. basah sket2 je.. heeeeeee... :)
ok dah.. habis cite pasal hari first... next day.. :) next story.. next pic.. :)

muke masing2 masih suci lagi.. ye la... pagi la kan.. :) ni nak naik genting kali k2.. kitorang mnginap kat first world resort.. eh.. ye ke?? entah.. lupe suda nama hotel..:) no bilik ingat lah... heee..:)

hohoh... best moment ever.... kadang2 kite harus let go sesuatu yang lama.. untuk mendapatkan sesuatu yang lebih baik... pengalaman lepas banyak mengajar aku erti sebuah kehidupan.. dimana x selalunya langit itu akan cerah.. paling kurang.. mesti ade hujan renyai2... hutan batu? ok.. kompem x...
moment nak manje2 ngan syud.. hak3x... manje la sangat.. sepuk jugak pemilik blog yang serabut ni kan.... saje nak perasan manje.. *sight -_-

3 comments:

Yasmin Zahirah said... [Reply to comment]

hehe bestnya dapat gi genting :) boleh la cik yasmin gi nanti

Yasmin Zahirah said... [Reply to comment]

hehe bestnya gi genting ... nanti cik yasmin nak gi jugak lah

zuera said... [Reply to comment]

@Yasmin Zahirah seronok gile.. tambah2 lau g ngn kawan2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...