me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

02 November 2012

trip kedah bersame boboys n gegurls..:)

lame da nak post pasal trip ni.. tp nak wat mcm mane kan.. asik busy aje selalu... jdi sume nye bersawang kat draft je.. so.. malam ni.. macam dapat satu kekuatan pulak.. nak berjage pukul 2 pagi.. semata-mata nak siap kan entry ni..  trip ke kedah ni.. sebenarnya adalah lawatan sambil belajar ke Naza automotive manufacturing. yang ni kat Gurun kedah... memang agak seronok.. walaupun sebenarnya kitorang sekejap je kat situ.. dengar staff bagi talk,(secare jujur nya, agak mengantuk time talk 2.. sampai nak terpejam da mata.. tp stil semangat jegilkan bijik mata.. tp lau part yang ni.. memang kompem x ngantuk..

tengah2 talk sempat lagi snap pic..
then die bawak melawat tempat proses buat kereta 2.. dari assemble, cat, and sampai siap tuk satu kereta.. :)
xdapat amik gambar kat situ.. setakat gmbr kat lua je.. tp ok la kan dri xde.. katanya, privasi company...
bersama dr tuah.. :)
 

ramai lagi budak kelas kitorang sebenarnya.. tp yang amik gambr.. cume ni je la... yang perempuan pulak.. ade lagi 3 orang.. lau x silap.. masa ni diorang pg tandas... 

mia and bani~~
 before kitorang pegi kat NAZA ni.. kitorang ade aktiviti lain.. yang kitorang selit kan dalam tentetif... kiranya.. xde la semata datang untuk ke NAZA sahaja.. tu pun idea Dr Tuah... kitorang wat gotong royong kat rumah anak-anak yatim... seronok gak r moment 2.. walaupun masing-masing penat... 

gambo kat depan rumah anak-anak yatim.. time ni nak balik da..
sempat bergambar dengan mereka yang cumil ni..
selesai suda.. lau cite panjang menjela kang.. ngantuk pulak nak baca.. lagipun.. entry-entry kat sini.. aku je yang baca.. heehehe.. ok.. bye..

P/s : last sekali, haruslah ade gambar pemilik blog yang serabut ni.. :P

2 comments:

nadia said... [Reply to comment]

standard kan kalau dengar ceramah atau talk mesti mengantuk. ;p

zuera said... [Reply to comment]

@nadia betull... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...