me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

03 November 2012

terengganu trip~ together-gether :)

ha... trip ke terengganu ni.. trip first budak mechanical kelas aku bersama-sama... campur lelaki and perempuan... selalu nya.. kitorang wat trip sendiri je.. all gegurls.. tp kali ni.. lawatan sambil belajar, jadi involve sume yang amik subjek strength ....
patutnya aku cite pasal trip ni dulu baru yang trip kedah 2.. ok.. xpe.. asalkan sume ade..
trip ni patutnya kitorang ke PAKA.. company oil and plantation... tp disebab kan last-last minit baru company kata xley datang tarikh yang kitorang booking... apalah yang kitorang ni mampu buat... pasal pengangkutan da setel, duit pun da kutip.. tempat penginapan pun da booking and bayar.. jadi.. lawatan stil diteruskan walaupun kami xdapat masuk ke company tu.. sedih kot..  gambo depan pintu gerbang company pun xde..:(

ok.. kelas kitorang memang ramai lelaki~~
cuma part yang bestnya.. kami-kami ni boleh berjimba- jimba sesuke hati... pergi pasar payang, pergi masjid kristal, masjid terapung..
haish.. da macam cuti-cuti malaysia pulak dah... sampaikan time sarapan pagi pun kitorang sempat lagi snap2 gambar...
wink3x...
 time lawatan ni.. musim hujan.. jadi.. bile pergi pantai.. ape yang mampu buat, cume snap pic kat tepi-tepi je.. nak mandi-manda ke.. nak main-main air ke... sume tu dalam mimpi je... angin time tu da tahap boleh terbangkan orang yang berat x cecah 30kg.. ( erk.. ok.. melalut..)
 ok.. sekarang ke masjid kristal plak.. ni na otw nak ke masjid kristal.. sekali solat asar kat sane.. alhamdulillah.. dapat jejak kaki kat sini... memang menakjubkan rekabentuk die... terpegun sekejap..
dulu first time jejak kaki kat terengganu, rombongan jugak.. time tu baru tingkatan 3... pg masjid terapung.... and moment first jumpe si pakwe kat pantai batu buruk... ( ok.. aku tengah senyum sorang-sorang) .. bile pikirkan balik.. cam sweet2 je.. ops..:P
puas da berjimba-jimba kat sini.. makan cekerim sedap.. nyum2x... pasni nak blik da..
rasa sekejap je.. tapi.. alhamdulillah.. moment yang ada akan sentiase berada di ingatan..:)
focus kat yang baju hijau kat tengah tu..
ha.. budak ni name die arip sulaiman@pasum( name glamor) .. i have some sweet pic of him.. :)
tengok lagi~~
ok.. habis..  :) :) :)
gambar menceritakan segalanya.. lau nak diikutkan.. mau je nak masuk kan sume gambr.. tp kang.. orang kate gile glamor la plk.. so.. kite ala kadar je la ye... sebgai penutup untuk entry ni...............

p/s : gambo penat  yang berbaloi si pemilik blog yang serabut ni... bersama si cumil siti bani..:)


2 comments:

c-ma said... [Reply to comment]

amboiii...berjimba sakan....hik3

zuera said... [Reply to comment]

@c-ma harus la.. bukn sllu dpt g ganu.. ;0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...