me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

29 November 2012

His first step~~

alhamdulillah...
harini adalah hari yang paling menggembirakan aku... yakni hari yang sangat bermakna n membuatkan aku rasa macam nak meloncat-loncat , and terkinja-kinja cam dak kecik..

still ingat pasal my little ADAM?? anak buah kesayangan keluarga 2, yakni cucu kesayangan... first boy pulak 2 dalam family kami... omg.. sape la yang x sayang kan..:)
 I love him so much.. !!!
sekarang, dia da stat berjalan.. im so excited when my sis told me about this... he already begin his step.. even cume 5 6 langkah, but this is what we call improvement..he is trying his best for being like us.. xsabar nya nak jumpa dia...  kat kepala ni sekarang memang ingatkan dia je da... kalau la aku xde sebarang aktiviti yang harus aku dahulukan.. reportnye.. prototaip bridge nye.. presntation IM.. pembukaan booth nye.. and etc.. minggu ni jugak aku balik.. tp apakan daya.. everything about study, grouping and bisnes must come first.. :(  tunggu maksu balik mgu depan ye.. hehee..:)

P/s : cute kan adam farhan dalam gambar ni.. hehee... sayang sangat kat kamu..:) muah3x.. :)
this pic is taken on the car, going to my sis friend wedding ceremony at Pahang.. later i will share about our vacation at terengganu(*vacation la sangat) actually also going to terengganu for wedding ceremony. 2 wedding ceremony for our weekend and this memory is the best part ever as im also jumpa dengan Encik Pakwe.. :) something yang memang x jangka..:) to many thing to share but time is so limited..

sekarang tengah buat persiapan untuk booth.. bye..:)

3 comments:

Cik Syida said... [Reply to comment]

Hai adammmmm

zuera said... [Reply to comment]

@Cik Syida maksu adam hye blik kat syida.. hehhee... adam nak hai kecik lg..:)

Anonymous said... [Reply to comment]

awak nmpk cntik la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...