me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

18 September 2011

aku rela je~~

rela x rela..memang aku rela pun sebenar ny...
hahaha...aku duk jln2 blog orang td..then ternampk la satu blog yang buat kan ati aku mengeletek keriangan.....loncat2 cam budak terencat akal.....
unik x unik nye..sellu..blog org akan wat GA la...contest la..... tp die ny blog sepesel sket...free lagi aw.....
 sebelum aku teruskan..meh aku tunjuk dulu blog tersebut.....


ok....nampak x yang aku da letak anak panah 2???ha...bende ni la yang aku sedang perkatakan 2...rela x rela jd model...
tp ni model bukan sebrg model k...n bukan jugak model yang duk jalan2 atas pentas 2..bukan2...
actually ni model tuk merelakan gambar ko sendiri dicoteng..hik3x...
bunyik cam jaat..tp xla sgt pun....
kalau korang pun rela gambar korang diconteng dan dikatunkan...sile la rajin kan diri g blog adamainaa ni ye.... syrat2 sume de kat sne... boleh tengok sendiri...
and yang kat bawah ni pulak...banner die....


P/s : saya da rela da nak diconteng...and gambar yang saya pilih adelah...gambar yang kat bawah ni..harap2 terpilih.....

mkanan air meja..sume 2 ketepikan je..just nak sampai bahu and dengan peace...aset 2..hehehe

13 comments:

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehe selamat menjadi model.. Pis. ;D

zuera said... [Reply to comment]

@YOUsoF tq2.... peace blk kat awak..hahaha

budakijaupendek said... [Reply to comment]

unik la blog tu :)

ctk said... [Reply to comment]

hehehe..nk jadi mOdel ye...nk jOin gak tp malu. bOley ke saya jOin? hahahaha

zuera said... [Reply to comment]

@ctk join la dear.... just 4 fun..hehhee..... dalam ati terpkir gak..tah mcm mne la rupe ny t.hehhee

zuera said... [Reply to comment]

@budakijaupendek eh2..tu ayat perli ke ape 2??hehehe...

zuera said... [Reply to comment]

@budakijaupendek eh2..tu ayat perli ke ape 2??hehehe...

ch!natsu said... [Reply to comment]

wish u luck..!!! hehe~

zuera said... [Reply to comment]

@ch!natsu tq dear...

sesumpahmerah said... [Reply to comment]

bakal model ni....

Si Manis Butterfly said... [Reply to comment]

bestnye jadi model

zuera said... [Reply to comment]

@Si Manis Butterfly haha..xtau lg terpilih or x gambar zuera 2.hehehe..

Roti Telur said... [Reply to comment]

tittew nak jadi model gakk ahhakzz :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...