me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

19 September 2011

alahai shortform~~

ok...mood menerime pelajar baru masih lg la berkobar2 hah.... ditambah pulak dengan pc fair yang arini baru nak mule operasi.... so..kami2 beramai2 la membawak kan diri sendiri nak p pc fair ...sebelah cimb 2.... then naik la bas upm......dlm bas.....

kedudukan dlm bas
 keadaan stil ok time ni....then bas benti...mangsa( hijau) masuk......kitorang ni pun stil r borak2 lg...duk gelak2 sakan lg.....time 2 kawan mangse yang kat belakang panggil * diorang men jejak2 kasih lak lam bas...

mbe mangse : weh azri( bukan name sebenar) .. ko nak pg mane ni weh??
mangse : toleh ( x sempat duduk lagi membe beb..) aku nak g kolej tun perak jap.....ko pg mane...
mbe mangse : aku nak pgi cimb tengok pc fair...ko nak wat ape kat tun perak??
mangsa : aku nak pergi KPU ....dengan konfident die jawab... talian hayat pun die xnk gune kot...
mbe mangse : ??? hah?? KPU?? ko nak g pusat kesihatan ke weh??
mangse : ye la
mbe mangse : itu PKU la bodoh!! bukan KPU... kesihatan pusat universiti...giler!!..hahahha(mbe gelak menganjing mangse)
 mangse : .......

 yang kitorang dari tadi jdi pendengar setie..mane boleh tahan kot..kat situ jugak terburai gelak kitorag...tau la baru masuk... tp jgn la sampai mcm 2 sekali..... cakap je la nak g pusat kesihatan..nak jugak gune shortform..hah..padannnnn~~..:)

P/s : kompem mangse turun bas menonong ...xpandang kiiri kanan....malu siot...hahahhaa...
so...td da pg pc fair n da jumpe bende yang aku nak...

pink lagi...
so pasni..ley wat doodle byk2..hahahaa....*gelak jaat....
cumil x tikus aku??hehehhee....

3 comments:

n-ya said... [Reply to comment]

haha...adoii...malu wei...

CTK said... [Reply to comment]

ggagagaga...adoi .malunyerr..hehehe

Izzaty Ishak said... [Reply to comment]

Waaah rasa macam nak terjun KB mall pon ada. Adoih malu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...