me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

14 September 2011

kembali pade asal~~

ok la.....sebelum aku stat menconteng blog aku ni...aku nak inform dulu kat korang yang aku sebenarnya tengah epi..sekarang ni pun tengah hepi lagi sebab war2 yang mengatakan pasal pembyaran sebanyak rm180 tu cume khabar angin sahaja.....alhamdulillah..
hehehe....... dalam ati aku terase tersangat2 lah hepi .....
ni aku bg bukti sekali hah....
jeng...jeng..jeng...

bukti sahih...
ok....2 je aku nak tunjuk kat korang kali ni.....bye2....

P/s : stil lg dalam mood hepi sambil nyanyi2..~lalallalalaa~.....

5 comments:

suffer8zine said... [Reply to comment]

syukur... alhamdulillah... aku gembira untuk min dan korang semua...

izzahdegreat said... [Reply to comment]

wah !! kabar angin rupenye..hehe kasi gempak aje...study elok2 ye dik ;)

zuera said... [Reply to comment]

@izzahdegreat bukan kabar angin je kak......de surat bercetak skli..lau just kabar angin..xde la cuak sgt....

fiQ'Ra said... [Reply to comment]

nk minta tlg awk~ tq tau :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/08/nak-minta-jasa-baik-awak.html

fiQ'Ra said... [Reply to comment]

nk minta tlg awk~ tq tau :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/08/nak-minta-jasa-baik-awak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...