me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

15 September 2013

Nidec Story mori time!!#2

Assalam.. 
sambung lagi cerita pasal Nidec..
settle Part 1 bersama  Pakistan friend...
sekarang bersama Chinese Friend from UKM..
diorang ni semua pun baik2 belaka... yang paling kelakar si Thong.. die kalau bercakap memang bersungguh2 betul.. and a little bit funny.. eh.. bukan sikit.. tp kelakar gile..
Last day diorang ni yang paling hebat.. ape tak nya.. kene stay kat office untuk siapkan WI( work instuction) sampai pukul 8.. hebaq.. hebaq...
kitorang nak amik gambar ni pun kene tunggu turn.. tunggu sampai dekat pkul 7.. busy betul diorang ni tau..

Thong, Liam and Andy
semua ade perangai dan cara masing-masing... tp yang pastinya semua enjoy and buatkan aku tersenyum balik kalau teringatkan kisah2 bersama dengan mereka ni..:) :)  Untuk last day.. Boss berkali-kali cakap ke Liam after abis belajar boleh datang sini balik.. Hint terbaik punya dimana memang da comfirm la Liam diterima bekerja kat situ.. Kami tumpang gembira.. :)
sekarang ni.. 7 orang da abis intern.. tinggal la group kitorang terkontang kanting...
Yousaf, Andy, Thong, Ahsan, Usman the cutest!! :)
last but not least ... cerita pasal kitorang menunggu hari-hari terakhir di Nidec.. :)
next entry..:)
Assalam..

2 comments:

ama nina said... [Reply to comment]

Best x prktukal sana

zuera said... [Reply to comment]

@ama nina okla... xpe.. if x best.. yang penting pengalaman tu dik... most valueble.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...