me n my luv

Daisypath Anniversary tickers

lovely fren

16 September 2013

Nidec Story mori time!!#Last

assalam..
hah.. akhirnya.. da nak sampai pengakhiran dah cerita Nidec.. :)
 dari cerita Nottingham, UKM and now is UPM turn..
betapa excitednya kitorang walaupun sebenarnya bile jadi yang terakhir ni adalah yang paling x seronok.. bayangkan lah.. dari 11 jadi 4.. dari riuh jd sunyi terus... Excitednya sebab dah nak habis jep.. horey..:P 

ni gambar last day budak cina... diorang yang last day tp kitorang yang excited amik gambar.. banyak la kenangan yang tercipta seadanya kitorang kat sini.. yang pahit2.. yang sedih2.. yang x sedap didengar biar terkubur dalam hati jep.. kite ceritakan yang indah2 jep..:) macam-macam gaya kitorang ada tau.. dari yang gedik2.. yang ngade2.. yang hot2..yang macam budak2 pun ada jugak..:)
 ni gambar last 1 week.. time ni Nidec ade audit ISO.. hah ape lagi.. memang sakan lah kitorang amik gambar... duk tengah selongkar laci terjumpa pulak mask pekerja.. banyak kot... 
jadi kitorang pun ambil la 3... saje2 test.. terus amik gambar..  and macam ni la hasilnya.. bila diingatkan memang la tersangat kelakar..:)
tp ade jugak sedihnya.. sebab dalam masa 2 bulan 2minggu ni... banyak bergaul dengan kakak2 kat bahagian production.. borak2.. gelak2... jadi rapat... jadi bile da nak abis.. ade la moment sedih sikit... 
tp xpela.. ada umur yang panjang.. insyaallah akan jumpa lagi..
6september2013
Gambar yang ni memang lah wajib ada kan... gambar last day kitorang... gigih balik lambat sebab nak amik gambar dengan supervisor sume..  gambar dengan supervisor kemudian aku upload.. walaupun waktu pagi tu time meeting da kene marah kaw2 dengan bos.. excited gile kot time ni.. maklum lah lepas ni x perlu dah bangun awal thumb print pukul 750am... x perlu meeting tiap2 pagi and present tiap hari jumaat.. horey!!! .
adios~~~ :) :)

4 comments:

Faariis said... [Reply to comment]

beshnyee!!

zuera said... [Reply to comment]

@Faariis kalau dpt practical tempat lain lg best rsnya.. hehehe

ama nina said... [Reply to comment]

Praktikal kat sana mcm mana ea tmpat tinggal..dia kasi x??

zuera said... [Reply to comment]

@ama nina la dear.. baru perasan ade tanye... hahhaa.. x bg tmpt tinggal pon.. time ni akak mninap kat kolej jep..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...